Forfatterarkiv: admin

Kaja’s Lækre Kanelsnegle

Kaja’s Lækre Kanelsnegle Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Antal personer: 12 Ingredienser 5 dl Kærnemælk 1 Æg 50 g Smør 50 g Sukker ½ spsk Kardemomme 1 knsp Salt Hvedemel Flourmelis til glasur Fyld: 150 g Smør 200 g Brun farin … Læs resten

Udgivet i Bagværk | Skriv en kommentar

Sorte fuldkornsris med fisk og friske urter

Sorte fuldkornsris med fisk og friske urter Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Hovedret Antal personer: 4 Ingredienser 200 g IL FORNAIO sorte fuldkornsris 50 g majskerner 50 g grønne bønner 1 fed hvidløg 1 chilli Saften af 1 citron … Læs resten

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Grissini

Grissini Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Snack Ingredienser 7 g tørgær 2½ dl vand 450 g mel 1 tsk. salt 5 spsk. olivenolie evt. hakket, frisk rosmarin groft salt (gerne Maldon) olivenolie til pensling Fremgangsmåde Opløs gæren i 11/4 … Læs resten

Udgivet i Snack | Skriv en kommentar

Kanelkage

Kanelkage Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Bagværk Antal personer: 24 Ingredienser 500 g sukker 600 g mel 6 tsk kanel 8 spsk kakao 175 g smeltet margarine 3 tsk natron ¾ l kærnemælk Glasur: 375 g flourmelis 3 spsk … Læs resten

Udgivet i Uncategorized | Skriv en kommentar

Rødvinsglace

Rødvinsglace Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Tilbehør Antal personer: 4 Ingredienser 1 dl balsamicoeddike – æble, rødvins osv. kan naturligvis også bruges, evt. i kombination 1 spsk. honning ½ flaske rødvin – gerne go’ rødvin ¼ flaske portvin – … Læs resten

Udgivet i Tilbehør | Skriv en kommentar

Djævlesauce

Djævlesauce Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Tilbehør Antal personer: 4 Ingredienser 1 finthakket skalotteløg 2-3 skiver lufttørret skinke i strimler, eller 40g bacon. 1½ spsk olie 1 spsk hvid balsamico 2½ dl tør hvidvin 1 lille rød chili, meget … Læs resten

Udgivet i Tilbehør | Skriv en kommentar

Frikadeller

Frikadeller Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Hovedret Antal personer: 8 Ingredienser 1 kg hakket kalv og flæsk 2 tsk salt sort peber 2 løg, pillet og skåret i halve 3-4 dl mælk 3-4 æg 150 g hvedemel ca. 10 … Læs resten

Udgivet i Hovedret | Skriv en kommentar

Grillede auberginer med feta og chili

Grillede auberginer med feta og chili Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Tilbehør Antal personer: 6 Ingredienser 2 auberginer, bund og top skåret af og skåret i ½ cm. tykke skiver på langs groft salt olivenolie friskkværnet peber 150 g … Læs resten

Udgivet i Grill, Tilbehør | Skriv en kommentar

Heidis Muffins

Heidis Muffins Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Bagværk Ingredienser 250 g smeltet margarine 4 dl sukker 4 æg 2½ tsk bagepulver 1 dl vand 1 plade hakket chokolade Fremgangsmåde Sukker og æg piskes godt sammen. Resten tilsættes. Bages i … Læs resten

Udgivet i Bagværk | Skriv en kommentar

Intervalstegt culottesteg

Intervalstegt culottesteg Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Hovedret Antal personer: 6 Ingredienser 1 culottesteg (ca. 1200g) Marinade: 2½ dl ketchup 1½ dl brun farin 2 fed presset hvidløg 1 frisk chilli, finthakket ½ dl soya ½ dl olivenolie 1 … Læs resten

Udgivet i Hovedret | Skriv en kommentar