Heidis Muffins

Heidis Muffins
 
Forfatter:
Opskrift type: Bagværk
Ingredienser
  • 250 g smeltet margarine
  • 4 dl sukker
  • 4 æg
  • 2½ tsk bagepulver
  • 1 dl vand
  • 1 plade hakket chokolade
Fremgangsmåde
  1. Sukker og æg piskes godt sammen.
  2. Resten tilsættes.
  3. Bages i små forme som fyldes halvt op.
  4. Bages ved 200 grader i ca. 15 minutter.

 

Dette indlæg blev udgivet i Bagværk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Rate denne opskrift: