Gullaschsuppe

Gullaschsuppe
 
Forfatter:
Opskrift type: Suppe
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 500 g oksekød i terninger
  • 500-600 g kartofler i terninger
  • 2 store løg grofthakkede
  • 2 spsk paprika
  • 1 ds koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
  • 1 flødeost med hvidløg
  • salt og peber
  • 1½ l oksebouillon
  • olie til bruning af kødet
Fremgangsmåde
  1. Skær oksekød og kartofler i terninger, ca. 1 cm. Brun kødet i lidt olie, og tilsæt løg og paprika. Rør tomatpureen i sammen med bouillonen. Rør osten ud i lidt bouillon, og kom den i suppen sammen med kartoflerne (osten kan godt gryne lidt, men koger jævn i suppen). Kog under låg ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 1 time.
  2. Smag til med salt og peber.
  3. Serveres med grove flütes.

 

Dette indlæg blev udgivet i Opskrifter, Suppe. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: