Wok med svinefilet
Author: Brian Aagaard Pedersen
Ingredienser
  • 1 frisk, mild rød chilipeber
  • 10 g smør
  • 2 store fed hvidløg i tynde skiver
  • 1½ tsk fintrevet frisk ingefær
  • 300 g haricots verts i skrå stykker
  • ¼ liter vand
  • ½ liter Karoline's Orientalsk KarrySuppe
  • 400 g svinefilet i strimler
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g tørrede ægnudler
  • 5 gulerødder i tynde, skrå skiver (ca. 300 g)
Fremgangsmåde
  1. Skær chilipeberen i tynde skiver og fjern kernerne - under rindende vand. Smelt smørret i en wok eller stegegryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits hvidløg, chili, ingefær og bønner i ca. 1½ min. Tilsæt vand og karrysuppe. Bring retten i kog og tilsæt kød, salt og peber. Kog ved kraftig varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt nudler og gulerødder og kog videre ved kraftig varme og under omrøring ca. 6 min - til nudlerne er "løst op" og møre, men ikke bløde. Jævn evt. med maizena, hvis retten er for tynd. Smag rettten til.
  2. Serveres med ris og flütes.
Recipe by aagaardpedersen.dk at https://aagaardpedersen.dk/?p=114