Sorte fuldkornsris med fisk og friske urter
Author: Brian Aagaard Pedersen
Ingredienser
  • 200 g IL FORNAIO sorte fuldkornsris
  • 50 g majskerner
  • 50 g grønne bønner
  • 1 fed hvidløg
  • 1 chilli
  • Saften af 1 citron
  • 1 lille håndfuld friske basilikumblade
  • 1 lille håndfuld frisk dild
  • 1 lille håndfuld frisk mynte
  • 1 lille håndfuld frisk koriander
  • Et skvæt olivenolie
  • 4 stk. fast fisk til stegning
Fremgangsmåde
  1. Kog risene efter anvisning. Imens koges bønnerne et par minutter i letsaltet vand og drænes. Pres hvidløget. Bland de kogte ris med hvidløg, majs, bønner, salt og citronsaft. Rens chillien og skær i julienne og tilsæt. Hak basilikum, mynte, dild og koriander groft og mix med risene. Steg fisken på panden og server sammen med risene.
Recipe by aagaardpedersen.dk at https://aagaardpedersen.dk/?p=162