Helstegt skinkemignon med purløgssauce
Author: Brian Aagaard Pedersen
Ingredienser
  • 1 stk skinkemignon
  • 1 dl boullion eller hvidvin
  • 1 løg
  • Salt og peber
  • 2 dl cremefraiche
  • 1 bdt purløg
  • maizenamel
Fremgangsmåde
  1. Skinkemignonen steges i smør, derved puttes 1 dl bouillon eller hvidvin ved, samt 1 lille løg.
  2. Husk at krydre med salt og peber.
  3. Lad det simre i ca. 20 minutter ved svag varme vend den efter 10 minutter.
  4. Derefter tages kødet op og skal stå at trække imens sovsen laves, tilsæt 2 dl cremfraiche samt maizenamel smag til med salt og peber. Til sidst tilsættes en masse purløg. Kødet skæres i tynde skiver.
Recipe by aagaardpedersen.dk at https://aagaardpedersen.dk/?p=82