Kaja's Lækre Kanelsnegle
Forfatter: Brian Aagaard Pedersen
Antal personer: 12
Ingredienser
- 5 dl Kærnemælk
- 1 Æg
- 50 g Smør
- 50 g Sukker
- ½ spsk Kardemomme
- 1 knsp Salt
- Hvedemel
- Flourmelis til glasur
- Fyld:
- 150 g Smør
- 200 g Brun farin
- 2 spsk Kanel
Fremgangsmåde
- Opløs gæren i salt og sukker, tilsæt kærnemælk, æg, smeltet smør og kardemomme.
- Tilsæt mel til dejen ikke klistrer(dejen skal være blød).
- Stil dejen til hævning 1 time.
- Lav fyldet i en gryde ved svag varme.
- Rul dejen ud i en stor firkant, smør fyldet på og rul dejen sammen. Skær ud i 2½ cm skiver. Sæt dem tæt sammen i en bradepande.
- Bages ved 190 grader varmluft i 20-25 minutter.
- Pyntes med glasur.