Kaja’s Lækre Kanelsnegle

Kaja's Lækre Kanelsnegle
 
Forfatter:
Antal personer: 12
Ingredienser
  • 5 dl Kærnemælk
  • 1 Æg
  • 50 g Smør
  • 50 g Sukker
  • ½ spsk Kardemomme
  • 1 knsp Salt
  • Hvedemel
  • Flourmelis til glasur
  • Fyld:
  • 150 g Smør
  • 200 g Brun farin
  • 2 spsk Kanel
Fremgangsmåde
  1. Opløs gæren i salt og sukker, tilsæt kærnemælk, æg, smeltet smør og kardemomme.
  2. Tilsæt mel til dejen ikke klistrer(dejen skal være blød).
  3. Stil dejen til hævning 1 time.
  4. Lav fyldet i en gryde ved svag varme.
  5. Rul dejen ud i en stor firkant, smør fyldet på og rul dejen sammen. Skær ud i 2½ cm skiver. Sæt dem tæt sammen i en bradepande.
  6. Bages ved 190 grader varmluft i 20-25 minutter.
  7. Pyntes med glasur.

 

Dette indlæg blev udgivet i Bagværk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: