Sorte fuldkornsris med fisk og friske urter
Forfatter: Brian Aagaard Pedersen
Opskrift type: Hovedret
Antal personer: 4
Ingredienser
- 200 g IL FORNAIO sorte fuldkornsris
- 50 g majskerner
- 50 g grønne bønner
- 1 fed hvidløg
- 1 chilli
- Saften af 1 citron
- 1 lille håndfuld friske basilikumblade
- 1 lille håndfuld frisk dild
- 1 lille håndfuld frisk mynte
- 1 lille håndfuld frisk koriander
- Et skvæt olivenolie
- 4 stk. fast fisk til stegning
Fremgangsmåde
- Kog risene efter anvisning. Imens koges bønnerne et par minutter i letsaltet vand og drænes. Pres hvidløget. Bland de kogte ris med hvidløg, majs, bønner, salt og citronsaft. Rens chillien og skær i julienne og tilsæt. Hak basilikum, mynte, dild og koriander groft og mix med risene. Steg fisken på panden og server sammen med risene.