Månedsarkiv: august 2013

Rødvinsglace

Rødvinsglace   Print Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Tilbehør Antal personer: 4 Ingredienser 1 dl balsamicoeddike – æble, rødvins osv. kan naturligvis også bruges, evt. i kombination 1 spsk. honning ½ flaske rødvin – gerne go’ rødvin ¼ flaske … Læs resten

Udgivet i Tilbehør | Skriv en kommentar

Djævlesauce

Djævlesauce   Print Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Tilbehør Antal personer: 4 Ingredienser 1 finthakket skalotteløg 2-3 skiver lufttørret skinke i strimler, eller 40g bacon. 1½ spsk olie 1 spsk hvid balsamico 2½ dl tør hvidvin 1 lille rød … Læs resten

Udgivet i Tilbehør | Skriv en kommentar

Frikadeller

Frikadeller   Print Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Hovedret Antal personer: 8 Ingredienser 1 kg hakket kalv og flæsk 2 tsk salt sort peber 2 løg, pillet og skåret i halve 3-4 dl mælk 3-4 æg 150 g hvedemel … Læs resten

Udgivet i Hovedret | Skriv en kommentar

Grillede auberginer med feta og chili

Grillede auberginer med feta og chili   Print Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Tilbehør Antal personer: 6 Ingredienser 2 auberginer, bund og top skåret af og skåret i ½ cm. tykke skiver på langs groft salt olivenolie friskkværnet peber … Læs resten

Udgivet i Grill, Tilbehør | Skriv en kommentar

Heidis Muffins

Heidis Muffins   Print Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Bagværk Ingredienser 250 g smeltet margarine 4 dl sukker 4 æg 2½ tsk bagepulver 1 dl vand 1 plade hakket chokolade Fremgangsmåde Sukker og æg piskes godt sammen. Resten tilsættes. … Læs resten

Udgivet i Bagværk | Skriv en kommentar

Intervalstegt culottesteg

Intervalstegt culottesteg   Print Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Hovedret Antal personer: 6 Ingredienser 1 culottesteg (ca. 1200g) Marinade: 2½ dl ketchup 1½ dl brun farin 2 fed presset hvidløg 1 frisk chilli, finthakket ½ dl soya ½ dl … Læs resten

Udgivet i Hovedret | Skriv en kommentar

Æg benedict på chilihakkebøf med spinat

Æg benedict på chilihakkebøf med spinat   Print Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Frokostretter Antal personer: 4 Ingredienser Hakkebøf: 1 rødløg 1 spsk blandede hakkede chilier 800 g hakket økologisk oksekød med et godt fedtindhold (evt. vildtkød eller kød … Læs resten

Udgivet i Frokostretter | Skriv en kommentar

Indbagte kæmperejer

Indbagte kæmperejer   Print Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Forret Antal personer: 3 Ingredienser 12 tigerrejer hvedemel Dej: 100 g hvedemel 100 g fintmalet majsmel ½ tsk. Bagepulver lidt salt 25 cl danskvand – gerne med citrus olie til … Læs resten

Udgivet i Forret | Skriv en kommentar

Porreforret

Porreforret   Print Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Forret Antal personer: 6 Ingredienser ½ l cremefraiche 6 spsk mayonaise 1 tsk salt 1 tsk karry 1 tsk citronsaft 2 grønne peber 3 æbler 2 porrer 2 kopper kogte ris … Læs resten

Udgivet i Forret | Skriv en kommentar

Carapulka

Carapulka   Print Forfatter: Brian Aagaard Pedersen Opskrift type: Hovedret Antal personer: 6 Ingredienser 1 kg skinkesmåkød 3 dl piskefløde smør lidt mel, karry, paprika 4 dl okseboullion ½ dl tomatpure 15 perleløg 15 cocktailpølser revet parmesan 10 skiver bacon … Læs resten

Udgivet i Hovedret | Skriv en kommentar