Tebirkes med kvark

 
Forberedelse
Tilberedning
Samlet tid
 
Forfatter:
Opskrift type: Bagværk
Antal personer: 12
Ingredienser
  • 100 g smeltet smør
  • 1 dl mælk
  • 50 g gær
  • 1 æg ( str.mellem )
  • ½tsk groft salt
  • 1 tsk sukker
  • 125 g kvark
  • 350 g hvedemel
Fremgangsmåde
  1. Bland smør og mælk i en røreskål.Rør gæren ud heri og tilsæt øvrige ingredienser(hold lidt af melet tilbage til udrulning).Ælt dejen godt igennem .Rul den med det samme ud i en aflang plade ca. 20x65 cm.Fold dejen sammen, så der bliver 3 lag.Skær den ud i 12 stykker.Lad brødene hæve på plade, ca ½ time.Pensl med æg eller fløde og drys med birkes.Bag brødene midt i ovnen.
  2. PENSLING:
  3. æg eller fløde
  4. PYNT:
  5. birkes
  6. BAGETID: 12-15 min ved 225 grader.

 

Dette indlæg blev udgivet i Bagværk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: