Kalkungryde med mornay sauce
Forfatter: Brian Aagaard Pedersen
Opskrift type: Hovedret
Antal personer: 4
Ingredienser
- 1 stk squash i 1 cm skiver
- 250 g renset broccoli
- 5 rensede forårsløg
- 25 g smør
- 500 g kalkunbryst i tern
- 2½ dl mornay sauce
- 1 dl mælk
- 1 tsk tørret timian
- ¾ tsk groft salt
- friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Del squash i kvarte. Skær broccolien i små buketter og stokken i tynde skiver. Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min. Tilsæt mornay saucee, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grøntsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ min. Smag kalkungryden til og server straks.
- Tilbehør: Løse ris og flütes.