Kalkungryde med mornay sauce

Kalkungryde med mornay sauce
 
Forfatter:
Opskrift type: Hovedret
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 stk squash i 1 cm skiver
  • 250 g renset broccoli
  • 5 rensede forårsløg
  • 25 g smør
  • 500 g kalkunbryst i tern
  • 2½ dl mornay sauce
  • 1 dl mælk
  • 1 tsk tørret timian
  • ¾ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
Fremgangsmåde
  1. Del squash i kvarte. Skær broccolien i små buketter og stokken i tynde skiver. Skær forårsløgene i 2 cm skrå stykker. Lad smørret blive gyldent i en sauterpande. Brun kødet i ca. 2 min. Tilsæt mornay saucee, mælk og krydderier og bring det i kog. Vend grøntsagerne i og kog retten ved jævn varme og under låg i ca. 2½ min. Smag kalkungryden til og server straks.
  2. Tilbehør: Løse ris og flütes.

 

Dette indlæg blev udgivet i Hovedret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: