Tunmousse

 
Forfatter:
Opskrift type: Forret
Antal personer: 8
Ingredienser
  • 400 g Tun
  • 6 dl Creme-fraiche
  • 6 bl Husblas
  • 1½ tsk Tomatpuré
  • Salt-Peber-Citronsaft
  • Pynt: Æg-Agurk-Tomat-Citron-Kaviar
Fremgangsmåde
  1. Tunen skilles ad med en gaffel.Cremefraiche,tomatpuré,salt,¬peber og citron røres sammen og tunen tilsættes.
  2. Husblassen opblødes i koldt vand og krammes,den kommes i en gryde med 5 spsk vand og smeltes.
  3. Derefter kommes husblassen i de andre ingredienser. Moussen puttes i en form og stilles i køleskabet indtil den skal serveres.

 

Dette indlæg blev udgivet i Forret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: