Bruchetta – Honning/tomat

Bruchetta – Honning/tomat
 
Forfatter:
Opskrift type: Snack
Ingredienser
  • Honningbagte tomater
  • 6 mellemstore tomater (ca. 300 g)
  • 2 små fed hvidløg i halve skiver
  • 2 tsk friske timianblade
  • 1 spsk akaciehonning
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • Dressing
  • ¾ dl cremefraiche 18%
  • 2 spsk finthakkede friske basilikumblade
  • ¼ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 12 skiver daggammelt lyst brød (ca. 125 g)
Fremgangsmåde
  1. Honningbagte tomater: Halver og udkern tomaterne. Placer dem med skærefladen opad i et fad, der er penslet med olivenolie. Fordel hvidløgsskiver og timian i tomaternes hulninger. Rør akaciehonning og olivenolie sammen, og fordel det på tomaterne. Krydr med salt og friskkværnet peber. Bag tomaterne midt i ovnen.
  2. Bagetid: Ca. 20 min. 200 grader
  3. Dressing: Rør imens cremefraiche og basilikum sammen med salt og peber. Smag til.
  4. Rist brødskiverne på en brødrister eller i ovnen.
  5. Ved serveringen: Anret tomaterne på de ristede brødskiver med dressing på toppen.

 

Dette indlæg blev udgivet i Snack. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rate denne opskrift: