Indbagte kæmperejer

Indbagte kæmperejer
 
Forfatter:
Opskrift type: Forret
Antal personer: 3
Ingredienser
  • 12 tigerrejer
  • hvedemel
  • Dej:
  • 100 g hvedemel
  • 100 g fintmalet majsmel
  • ½ tsk. Bagepulver
  • lidt salt
  • 25 cl danskvand – gerne med citrus
  • olie til friturestegning
  • Chili sauce:
  • 1 kg modne tomater (evt. fra dåse)
  • 2 (rød) løg
  • 2 røde peberfrugter
  • 2-3 fed hvidløg
  • 1 spsk. olie
  • 1 spsk. stødt chili
  • 1 tsk. stødt nellike
  • 2 spsk. farin
  • 1 dl. vineddike
  • salt og peber
Fremgangsmåde
  1. Tigerrejerne afskalles – lad halen sidde. (Klip med en saks langs benene på rejen, så er skallen lige til at pille af)
  2. Rejerne vendes i hvedemel.
  3. Dej:
  4. Bland de tørre ingredienser i en skål og tilsæt danskvand lidt ad gangen, til dejen har konsistens som en pandekagedej. Lad den hvile en halv time, og rør den igennem. Tilsæt evt. lidt ekstra væske.
  5. Varm olien godt op – men ikke så varm at den ryger! Dyp rejerne i dejen, og steg dem i olie til de er gyldne.
  6. Blend ingredienserne til chillisaucen.

 

Dette indlæg blev udgivet i Forret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: