Clafoutis med brombær og ferskner
Forfatter: Brian Aagaard Pedersen
Opskrift type: Dessert
Antal personer: 4
Ingredienser
- 1 spsk smør
- ½ dl revet kokos
- 2 æg
- 1.5 dl mælk
- 0.75 dl hvedemel
- 1 dl sukker
- Lidt salt
- 2 ferskner
- 250 gram brombær
- 1 dl piskefløde
Fremgangsmåde
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Smør 4 ildfaste portionsskåle eller en stor form. Drys med kokos.
- Slå æggene ud i en skål og hæld, mælk, mel, sukker og salt i. Pisk det sammen til en jævn blanding.
- Del fersknerne i mundrette bider, og fordel frugt og bær i formene. Hæld æggeblandingen over og bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
- Serveres med flødeskum eller cremefraiche eller softice.