Clafoutis med brombær og ferskner

Clafoutis med brombær og ferskner
 
Forfatter:
Opskrift type: Dessert
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 spsk smør
  • ½ dl revet kokos
  • 2 æg
  • 1.5 dl mælk
  • 0.75 dl hvedemel
  • 1 dl sukker
  • Lidt salt
  • 2 ferskner
  • 250 gram brombær
  • 1 dl piskefløde
Fremgangsmåde
  1. Forvarm ovnen til 180 grader.
  2. Smør 4 ildfaste portionsskåle eller en stor form. Drys med kokos.
  3. Slå æggene ud i en skål og hæld, mælk, mel, sukker og salt i. Pisk det sammen til en jævn blanding.
  4. Del fersknerne i mundrette bider, og fordel frugt og bær i formene. Hæld æggeblandingen over og bag dem i ovnen i 15-20 minutter.
  5. Serveres med flødeskum eller cremefraiche eller softice.

 

Dette indlæg blev udgivet i Dessert. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: