Verdens bedste chokoladekage

Verdens bedste chokoladekage
 
Forfatter:
Opskrift type: Bagværk
Antal personer: 8
Ingredienser
  • 250 g mørk chokolade
  • 100 g smør
  • 85 g mel (sigtes)
  • 50 g kakao
  • 2 små tsk bagepulver
  • ¼ dl creme fraiche 38%
  • 5 æg
  • 375 g sukker
  • 100 g finthakkede valnødder
  • 100 g groft hakket chokolade
  • En knivspids salt
Fremgangsmåde
  1. Bland mel, kakao, bagepulver og salt. Smelt chokoladen sammen med smørret ved en lav temperatur; Pas på, det ikke koger, så chokoladen bliver grynet. Pisk æg sammen med sukker, til det har en luftig konsistens - rør smør og chokolade i, til blandingen er jævn. Mix derefter melblandingen i og til sidst creme fraiche.
  2. Smør en form med smør og drys valnødderne i bunden. Hæld dejen i og drys chokoladestykkerne i, så den synker lidt ned i kagen.
  3. Bages ved 180 grader i ca. 30 min. Tjek med en tandstik, om kagen er færdigbagt. Drysses evt. med flormelis

 

Dette indlæg blev udgivet i Bagværk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: