Fyldte koteletter og vintergrønsager

Fyldte koteletter og vintergrønsager
 
Forfatter:
Opskrift type: Hovedret
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 4 svinekoteletter uden fedtkant (a ca. 100 g) (ca. 400 g)
  • 2 spsk Cheasy Friskost med løg og urter 9%
  • 1 spsk finthakket persille
  • 2 tsk Karolines Køkken smør- & rapsolie (Produktet er midlertidigt udmeldt. Du kan bruge smør, eller en blanding af smør og olie)
  • ½ tsk groft salt
  • friskkværnet peber
  • 4 kødnåle eller 4-8 tandstikkere
  • Vintergrønsager
  • 1 stort zittauerløg i tynde skiver (ca. 100 g)
  • 300 g fintsnittet hvidkål
  • 3 gulerødder i stave (ca. 200 g)
  • 1 stor pastinak eller persillerod i stave (ca. 200 g)
  • 2 små knuste fed hvidløg
  • 1 spsk balsamicoeddike
  • 1 tsk groft salt
  • friskkværnet peber
Fremgangsmåde
  1. Skær en lomme i hver kotelet. Bland friskost med persille og fyld det i lommerne. Luk med en kødnål eller tandstikkere. Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og krydr dem med salt og peber. Lad smør- & rapsolien blive gylden i en pande og brun koteletterne ca. 1 min. på hver side. Steg dem færdig ved jævn varme i ca. 3 min. på hver side. Tag koteletterne af panden, dæk dem med alufolie og hold dem varme.
  2. Vintergrønsager: Kom grønsagerne i panden og svits dem i ca. 2 min. Tilsæt eddike, salt og peber og steg grønsagerne 3-5 min. afhængig af hvor møre de ønskes.
  3. Ved serveringen: Kom grønsagerne i et fad og læg koteletterne ved siden af. Pynt med persille og server med nykogte ris.

 

Dette indlæg blev udgivet i Hovedret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Rate denne opskrift: