Stærk grøntsagssuppe med kylling
Forfatter: Brian Aagaard Pedersen
Opskrift type: Suppe
Antal personer: 4
Ingredienser
- 2 kyllingefiletter
- 1 spsk karry
- 1 tsk rapsolie
- 1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- 1 rød chilli
- 1 grøn peberfrugt
- 1 rød peberfrugt
- 1 gul peberfrugt
- 1 l vand
- 2 ds flåede hakkede tomater
- 1 dl maizena cremefine
- havsalt
- frisk kv. peber
- friskhaklket bredbladet persille
Fremgangsmåde
- Kog kyllingekødet i letsaltet vand i 20 min. Skær løg, chilli og peberfrugter i tern. Hak persillen fint. Kom karry i en gryde og vend det over varmen ganske kort tid, kom olien ved, herefter løg, chilli, og peberfrugter, mens der samtidig spædes med vandet. Kom cremefine i og smag til. Skær kyllingekødet i stykker og kom det i suppen. Drys med persillen.