Stærk grøntsagssuppe med kylling

Stærk grøntsagssuppe med kylling
 
Forfatter:
Opskrift type: Suppe
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 2 kyllingefiletter
  • 1 spsk karry
  • 1 tsk rapsolie
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 rød chilli
  • 1 grøn peberfrugt
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 gul peberfrugt
  • 1 l vand
  • 2 ds flåede hakkede tomater
  • 1 dl maizena cremefine
  • havsalt
  • frisk kv. peber
  • friskhaklket bredbladet persille
Fremgangsmåde
  1. Kog kyllingekødet i letsaltet vand i 20 min. Skær løg, chilli og peberfrugter i tern. Hak persillen fint. Kom karry i en gryde og vend det over varmen ganske kort tid, kom olien ved, herefter løg, chilli, og peberfrugter, mens der samtidig spædes med vandet. Kom cremefine i og smag til. Skær kyllingekødet i stykker og kom det i suppen. Drys med persillen.

 

Dette indlæg blev udgivet i Suppe. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: