Rodfrugtsalat med sprøde bacontern

Rodfrugtsalat med sprøde bacontern
 
Forfatter:
Opskrift type: Tilbehør
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 400 g rødbeder
  • ½ knoldselleri
  • 3 gulerødder
  • 1 rød peber
  • 4 spsk rødvinseddike
  • 1 rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 håndfuld bredbladet persille
  • 2 spsk olivenolie
  • salt og peber
  • 1 pakke bacon i tern
Fremgangsmåde
  1. Skræl rødbeder, selleri og gulerødder og skær dem i tern ca. 1½ x 1½ cm.
  2. Kog rødbeder, selleri og gulerødder i vand, der lige dækker, tilsat 1 tsk salt. Kog i 5 min.
  3. Skær peberfrugten i tern og kom den i gryden sammen med vineddike og kog endnu 5 min. Hæld grøntsagerne op i en sigte og dryp af.
  4. Bland grøntsagerne med finthakket rødløg, finthakket hvidløg, grofthakket persille og olivenolie. Smag til med salt og peber og anret salaten på et fad.
  5. Fordel sprødristede bacontern ovenpå.

 

Dette indlæg blev udgivet i Tilbehør. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: