Carapulka

Carapulka
 
Forfatter:
Opskrift type: Hovedret
Antal personer: 6
Ingredienser
 • 1 kg skinkesmåkød
 • 3 dl piskefløde
 • smør
 • lidt mel, karry, paprika
 • 4 dl okseboullion
 • ½ dl tomatpure
 • 15 perleløg
 • 15 cocktailpølser
 • revet parmesan
 • 10 skiver bacon
 • salt, peber
 • Løse ris
Fremgangsmåde
 1. Skinkesmåkødet skæres i tern på ca. 2 cm, brunes i smør i braisergryde, fedtet hældes fra, kødet drysses med mel og afbages, tilsættes karry, paprika, salt og peber, okseboullion og tomatpure. Braiseres i ovn under låg ved 185 grader, til kødet er let mørt.
 2. Skyen sigtes og koges op med piskefløde, smages til og kommes over kødet sammen med de brunede perleløg og ristede cocktailpølser, braiseres færdigt og anrettes i en gratinskål, drysses med ost og gratineres i ovnen. Pyntes med ristet bacon.
 3. Serveres med ris.

 

Dette indlæg blev udgivet i Hovedret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: