Grillede auberginer med feta og chili
Forfatter: Brian Aagaard Pedersen
Opskrift type: Tilbehør
Antal personer: 6
Ingredienser
- 2 auberginer, bund og top skåret af og skåret i ½ cm. tykke skiver på langs
- groft salt
- olivenolie
- friskkværnet peber
- 150 g feta fra blok, smuldret
- et par håndfulde mynteblade, finthakket
- 1 frisk, rød chili, udkernet, finthakket
- fintrevet skal af ½ citron
- saft af ½ citron
Fremgangsmåde
- Kom groft salt på aubergineskiverne og lad dem trække i 1 times tid. Skyl dem under koldt vand, læg dem på et rent viskestykke og dup dem helt tørre. Pensl dem med ganske lidt olie og krydr med friskkværnet peber, grill dem på havegrillen eller på en godt varm grillpande til de får grillstriber – ca. 3 minutter på hver side. skær dem i mindre stykker og læg dem i et fad.
- Bland finthakket mynte, smuldret feta, citronskal, chili og citronsaft sammen. Fordel blandingen over de grillede auberginer og server.