Kyllingebryst i karrysauce

Kyllingebryst i karrysauce
 
Forfatter:
Opskrift type: Hovedret
Antal personer: 6
Ingredienser
  • 5 spsk solsikkeolie
  • 2 tsk sorte sennepsfrø
  • 1 tsk bukkehornsfrø
  • 1 håndfuld murraya-blade (karry blade)
  • 3 grønne chillier
  • 2 ingefærknolde (tommelfingertykkelse)
  • 3 løg
  • 1 tsk stødt chilli
  • 1 stor tsk gurkemeje
  • 6 blommetomater
  • 1 vinglas vand
  • 1 dåse kokosmælk
  • 1 tsk salt
  • 6-8 Kyllingebryster
Fremgangsmåde
  1. Varm en gryde op og hæld olie i. Tilsæt sennepsfrøene.
  2. Når de “popper”, tilsættes bukkehornsfrø og murraya-blade.
  3. Skru ned for varmen. Skær enderne af chillierne, skær dem igennem på langs og skrab kernerne ud.
  4. Skær chillierne i tynde strimler og læg dem i gryden.
  5. Skræl ingefærknoldene, riv dem og tilsæt dem. Hak løgene fint og tilsæt dem, stødt chilli og gurkemeje.
  6. Rør rundt i blandingen. Blend eller hak tomaterne fint og hæld dem ned i blandingen.
  7. Tilsæt vand, kokosmælk og salt. Lad saucen simre i 5 minutter og smag til.
  8. Skær kyllingen i tynde skiver og læg dem ned i saucen. og lad den koge 5-10 min. indtil kyllingen er gennemstegt.
  9. Serveres med ris og flütes.

 

Dette indlæg blev udgivet i Hovedret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Rate denne opskrift: