Kyllingefarsbrød med Druesalsa
Forfatter: Brian Aagaard Pedersen
Opskrift type: Hovedret
Antal personer: 4
Ingredienser
- Farsbrød:
- 500 g kyllingefars
- Salt
- Peber
- 1 æg
- 1 dl hvedemel
- 1 lille finthakket løg
- 125 g champignon
- 35 g hasselnødder
- 75 g revet emmentaler
- Druesalsa:
- ½ kg blå og grønne druer
- 1 bdt forårsløg
- ¼ dl citronsaft
- ½ dl olivenolie
- Salt
- Peber
Fremgangsmåde
- Rør kød sammen med salt, peber, æg, hvedemel og løg. Hak champignon og nødder groft og kom dem i farsen. Form farsen til en aflang rulle og rul den i revet ost. Bag rullen ved 200 grader ca. 30 min i et smurt ovnfast fad.
- Druesalsa:
- Halver druerne og fjern stenene. Hak forårsløgene fint og bland dem med druerne. Vend det hele rund i olie og citronsaft og krydr med salt og peber.