Kyllingefarsbrød med Druesalsa

Kyllingefarsbrød med Druesalsa
 
Forfatter:
Opskrift type: Hovedret
Antal personer: 4
Ingredienser
  • Farsbrød:
  • 500 g kyllingefars
  • Salt
  • Peber
  • 1 æg
  • 1 dl hvedemel
  • 1 lille finthakket løg
  • 125 g champignon
  • 35 g hasselnødder
  • 75 g revet emmentaler
  • Druesalsa:
  • ½ kg blå og grønne druer
  • 1 bdt forårsløg
  • ¼ dl citronsaft
  • ½ dl olivenolie
  • Salt
  • Peber
Fremgangsmåde
  1. Rør kød sammen med salt, peber, æg, hvedemel og løg. Hak champignon og nødder groft og kom dem i farsen. Form farsen til en aflang rulle og rul den i revet ost. Bag rullen ved 200 grader ca. 30 min i et smurt ovnfast fad.
  2. Druesalsa:
  3. Halver druerne og fjern stenene. Hak forårsløgene fint og bland dem med druerne. Vend det hele rund i olie og citronsaft og krydr med salt og peber.

 

Dette indlæg blev udgivet i Hovedret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: