Florentinerlaks

Florentinerlaks
 
Forfatter:
Opskrift type: Forret
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 4 skiver toastbrød
  • 4 spsk mager kvark
  • 2 håndfulde spinatblade
  • røget laks, gerne Østersølaks, skåret i tynde strimler
  • 4 æggehvider
  • friskkværnet peber
Fremgangsmåde
  1. Toastbrødet ristes og smøres med kvark. Spinatbladene vaskes godt og puttes i en varm gryde. Spinaten vendes hele tiden og afgiver hurtigt så megen vædske, at den sauteres i sin egen væde. Spinatbladene afdryppes og fordeles på brødet, hvorefter laksen lægges på. Øverst lægges æggehvider(minus blomme) vendt på en slip-let pande. Krydr retten med friskkværnet peber.

 

Dette indlæg blev udgivet i Forret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: