Mexikansk rejesuppe

Mexikansk rejesuppe
 
Forfatter:
Opskrift type: Suppe
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 1 stor kartoffel i ikke for tynde skiver
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 boullionterning (fiske)
  • 4 dl vand
  • 2½ dl piskefløde
  • 1 lille ds. ferskner skåret i små stykker
  • 200 gr. rejer
  • Karry
  • Cayenne peber
  • Barbecuesauce ½ fl
  • Ketchup
  • Peber
  • Salt
Fremgangsmåde
  1. Det hele svitses i margarine i en gryde, der
  2. tilsættes salt og peber, samt boullionterning og vand.
  3. Det hele simrer til det er mørt og tages så af varmen.
  4. Der tilsættes piskefløde, ferskner og rejer.
  5. Det hele krydres med karry, cayenne peber, barbecuesauce, ketchup, peber og
  6. salt.
  7. Serveres med hvidløgsflütes.

 

Dette indlæg blev udgivet i Suppe. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: