Gullaschsuppe
Forfatter: Brian Aagaard Pedersen
Opskrift type: Suppe
Antal personer: 4
Ingredienser
- 500 g oksekød i terninger
- 500-600 g kartofler i terninger
- 2 store løg grofthakkede
- 2 spsk paprika
- 1 ds koncentreret tomatpuré (ca. 140 g)
- 1 flødeost med hvidløg
- salt og peber
- 1½ l oksebouillon
- olie til bruning af kødet
Fremgangsmåde
- Skær oksekød og kartofler i terninger, ca. 1 cm. Brun kødet i lidt olie, og tilsæt løg og paprika. Rør tomatpureen i sammen med bouillonen. Rør osten ud i lidt bouillon, og kom den i suppen sammen med kartoflerne (osten kan godt gryne lidt, men koger jævn i suppen). Kog under låg ved svag varme, til kødet er mørt, ca. 1 time.
- Smag til med salt og peber.
- Serveres med grove flütes.