Sennepsæg

Sennepsæg
 
Forfatter:
Opskrift type: Frokostretter
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 4 æg (kogt 8 min.)
  • 50 g flødeost
  • ½ spsk Dijon sennep
  • evt. 1 spsk vand
  • salt,peber
  • Sauce:
  • 1 dl. creme fraice
  • 2 spsk vand
  • 1 spsk fransk sennep
  • ½ spsk kryddersennep
  • 100 g kogt tunge eller
  • røget skinke
  • karse til pynt
Fremgangsmåde
  1. Æggene koges, halveres, og blommerne tages ud.
  2. Blommerne røres med sennep, flødeost og lidt vand, til konsistensen er tilpas blød. Smages til med salt og peber og fyldes i æggehviderne.
  3. Saucen piskes sammen.
  4. Tunge eller skinke skæres i strimler.
  5. Æggene stilles på et fad, saucen hældes over, og der pyntes med tunge og karse.

 

Dette indlæg blev udgivet i Frokostretter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: