Sennepsæg
Forfatter: Brian Aagaard Pedersen
Opskrift type: Frokostretter
Antal personer: 4
Ingredienser
- 4 æg (kogt 8 min.)
- 50 g flødeost
- ½ spsk Dijon sennep
- evt. 1 spsk vand
- salt,peber
- Sauce:
- 1 dl. creme fraice
- 2 spsk vand
- 1 spsk fransk sennep
- ½ spsk kryddersennep
- 100 g kogt tunge eller
- røget skinke
- karse til pynt
Fremgangsmåde
- Æggene koges, halveres, og blommerne tages ud.
- Blommerne røres med sennep, flødeost og lidt vand, til konsistensen er tilpas blød. Smages til med salt og peber og fyldes i æggehviderne.
- Saucen piskes sammen.
- Tunge eller skinke skæres i strimler.
- Æggene stilles på et fad, saucen hældes over, og der pyntes med tunge og karse.