Sild i rødt og grønt

Sild i rødt og grønt
 
Forfatter:
Opskrift type: Frokostretter
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 2-3 tomater
  • 1 grøn peber
  • 1 løg
  • 1 ds matjeskrydderfileter (135 g)
  • SAUCE:
  • 1½dl. ymer
  • 1 spsk ravigotesauce
  • eller mild sennep
  • 1 spsk klippet dild
Fremgangsmåde
  1. Tomater , peber og løg skæres i tynde skiver og arrangeres på et fad.
  2. Sildene skæres i mindre stykker, som lægges på grønsagerne.
  3. Saucen røres sammen og hældes over.
  4. Pyntes med dild.

 

Dette indlæg blev udgivet i Frokostretter. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: