Kejserens livret

Kejserens livret
 
Forfatter:
Opskrift type: Hovedretter
Antal personer: 4
Ingredienser
  • 1 ps pasta
  • 1 pk bacon
  • 1 ds flåede tomater
  • 1 boullionterning (hønse)
  • ¼ Piskefløde
  • Ketchup
  • Hvidløgssalt
  • evt. maizena til jævning
Fremgangsmåde
  1. Skær bacon i små tern, rist dem let, drys med lidt hvidløgssalt.
  2. Hæld tomaterne ved + 1 ds vand, boullionterning, ketchup og fløde.
  3. Lad det koge, så det bliver lidt tykkere, ellers kan det jævnes.
  4. Kog pastaen knap færdig i rigeligt vand tilsat olie og salt. Sigt vandet fra og hæld dem i sovsen, og kog dem færdig i 2-3 minutter.

 

Dette indlæg blev udgivet i Hovedret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: