Kager med flydende indre

Kager med flydende indre
 
Forfatter:
Opskrift type: Bagværk
Antal personer: 6
Ingredienser
  • FLYDENDE INDRE:
  • 150 g mælkechokolade
  • 1 dl madlavningsfløde
  • 1 spsk fintrevet citronskal
  • DEJ:
  • 150 g mørk chokolade
  • 75 g smør
  • 3 pasteuriserede æggehvider (ca. 1 dl)
  • 4 spsk florsukker
  • 50 g hakkede hasselnødder
  • 5 spsk hvedemel
  • 4 pasteuriserede æggeblommer (ca. 4 spsk)
  • PYNT:
  • Flormelis
Fremgangsmåde
  1. Flydende indre:
  2. Del mælkechokoladen i mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde sammen med fløden. Bring blandingen i kog og kog den ved jævn varme og under omrøring i 2 min. Tilsæt citronskal og stil fyldet tildækket i køleskabet mindst 1 time.
  3. DEJ:
  4. Del den mørke chokolade i mindre stykker og kom dem i en tykbundet gryde sammen med smørret. Lad det smelte ved jævn varme. Pisk æggehvider og florsukker stift. Vend nødder og mel i de stiftpiskede hvider. Vend chokolade-smørbaldingen i. Vend til sidst æggeblommerne i. Fordel dejen i 6 smurte muffinforme(ikke af papir). Kom det afkølede fyld i en plasticpose. Klip et hjørne af posen. Stik posen ca. 2 cm ned i dejen og tryk ca. ⅙ del af fyldet i hver kage. Bag dem midt i ovnen ved 200 grader. Lad kagerne køle af i formene i ca. 1 time.

 

Dette indlæg blev udgivet i Bagværk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Rate denne opskrift: